Portada:Comunicació:L'Ajuntament posa en marxa l´aplicació mòbil VilassAPP
L'Ajuntament posa en marxa l´aplicació mòbil VilassAPP
L´Ajuntament de Vilassar obra una nova via de comunicació amb la ciutadania a través de VilassAPP, un aplicació mòbil dissenyada per Android i Iphone que ofereix informació del municipi d´una manera fàcil i ràpida les 24 hores dels 365 dies de l´any.

Amb aquesta aplicació l’usuari pot consultar l’agenda d’activitats, les notícies de l’Ajuntament, el directori d’equipaments, comerços i serveis, la guia de bars i restaurants, les rutes patrimonials, les fires i festes o els espais d’interès. VilassAPP també inclou un formulari que permet comunicar les incidències que es detecten a la via pública, a través de fotografies i geolocalització. Per fer-ho, només cal adjuntar una imatge de la incidència amb una breu descripció, la pròpia aplicació s'encarrega de detectar de forma automàtica les coordenades exactes en què s'ubica. Un cop enviada, el responsable rep notificació i s'inicien els tràmits per solucionar-la.

La nova aplicació VilassAPP ja està disponible de forma gratuïta per als sistemes operatiu d'Android i Iphone. A través d’aquest nou mitjà també es poden enviar alertes de l’Ajuntament, mitjançant notificacions Push. VilassAPP ha estat creada per l’empresa d’Arenys de Mar Ample 24.

Portada app       Turisme app

Descarrega aquí l'aplicació, és gratuïta:

Google play     Botó app ios

També pots escanejar aquest codi QR:

QR androidQR IOS
Versió androidVersió IOS
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web