Els Formularis
Tens un habitatge buit a Vilassar de Dalt?

L'Ajuntament i la Fundació Hàbitat 3 posen en marxa una campanya per impulsar la cessió d´habitatges buits per destinar-los al lloguer social.


Després de la signatura del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Fundació del Tercer Sector Hàbitat 3 a finals de l'any 2018 es posa en marxa la campanya perquè els propietaris d'habitatges buits al municipi els cedeixin i es puguin destinar a lloguer social.

El programa va adreçat als propietaris d'habitatges buits i se'ls assegura el cobrament de la renda de lloguer pactada durant tota la vigència del contracte i, en el cas que sigui necessari, s'ofereix la possibilitat d'una rehabilitació bàsica per posar a punt l'habitatge. Un cop finalitzat el procés de contractació i adequació dels habitatges, els Serveis Socials municipals proposaran les persones beneficiàries del programa.

L'objectiu d'aquest programa social és facilitar l'accés a un habitatge digne i assequible a les persones i famílies del municipi en situació de vulnerabilitat. Al mateix temps, es vol mobilitzar el parc d'habitatges buits tot oferint un lloguer amb totes les garanties als propietaris dels habitatges cedits.

Triptic 1Triptic 2

*
*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat

Informació bàsica sobre protecció de dades:
Responsable: AJUNTAMENT DE VILASSAR DE DALT
Finalitat: Atendre les seves peticions d´informació
Drets dels titulars: D´accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació del tractament, i d´oposició al tractament, dirigint-se al registre d´entrada a oac@vilassardedalt.cat.

Informació publicada el 29 de gener de 2019
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat