Portada:Medi Ambient:Recollida de voluminosos sota petició
Recollida de voluminosos sota petició

trastos vellsEl servei de recollida de voluminosos és un servei gratuït per als veïns i veïnes del municipi que permet als usuaris desfer-se de mobles, trastos vells, electrodomèstics espatllats o deixalles voluminoses d'una manera fàcil i còmode.

El servei de recollida de mobles i trastos sota petició és un servei gratuït que presta l’Ajuntament quan el volum o les característiques dels trastos fan difícil als particulars el seu trasllat a la deixalleria. Per fer efectiu el servei cal contactar amb l'empresa de recollida per concretar dia i hora. Així doncs, a partir, d'ara queda totalment prohibit deixar els voluminosos al carrer.


Què cal saber?

- Els voluminosos i trastos vells no es poden deixar al carrer. Fer-ho és una infracció greu i motiu de sanció econòmica de fins a 6.000 €.

- S'han de portar a la deixalleria. En cas que no es tingui la possibilitat podeu trucar al 93 753 98 00 de 8.30 h a 14 h per concretar dia i hora per a la recollida.

- Un cop concretat el dia de recollida, els residus s'han de dipositar a la vorera davant de la casa o porteria o, si és de difícil accés, al punt que us especifiqui l'empresa de recollida.

- Els voluminosos s'han de col·locar de tal manera que ocupin el menor espai possible.

- El servei de recollida és gratuït.

- El volum màxim de recollida a domicili és de 3m3 (mida d'un sofà de tres places).

- Cal tenir en compte que el servei és per a usuaris particulars, no per empreses ni industries.

- Tot i que es farà una valoració per part de l'empresa que gestiona el servei, no és un servei per buidar vivendes, ni magatzems, ni es realitzen desmuntatges de mobles i/o recollides a domicili.

Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web